Tuesday, October 17, 2006

تهیه حلواها

4-طرزتهیه حلواها

ارده عسل:

موادموردنیاز:ارده 1600گرم،آردگندم500گرم،عسل600گرم.

طرزتهیه:موادفوق راباهم مخلوط کرده وسپس خوب ورزمی دهیم تایک خمیرنستا"نرم ویکدست حاصل شود

سپس آن رادرظرف موردنظرریخته وباقالب به آن شکل می دهیم .برای تزیین می توان ازمغزگردواستفاده کرد.

حلوای عسلی نرم

موادلازم:آردبی نمک6فنجان،عسل2فنجان،آب2فنجان،روغن یاروغن دنبه 2فنجان،بادام زمینی رنده شده یک دوم فنجان.

طرزتهیه:آردراباروغن دریک ماهی تابه سرخ کنیدتابه صورت قهوه ای روشن درآیدسپس عسل را25الی30درجه سانتی گرادگرم کرده باآب مخلوط کنیدوبه صورت شربت قنددرآورید.شربت رابه مخلوط فوق اضافه نموده و مدت5دقیقه درحال به هم زدن بجوشانیدبعدحلوادریک بشقاب یادیس قرارداده وپودربادام زمینی روی آن بپاشیدوبه

شکلهای مخطلف درآورید

حلوای جوانه گندم

موادلازم:آردجوانه گندم یک کیلوگرم ،عسل به مقدارلازم وگردپوست پرتقال یالیموبرای معطرکردن آن.

طرزتهیه:گندم جوانه زده راخشک وسپس آسیاب کرده وباعسل یاشیره خرما مخلوط کنیدتابصورت خیمردرآیددر

صورت تمایل دوقاشق مرباخوری روغن زیتون به آن اضافه کنیدوبرای معطرکردنآن ازگردپوست لیمواستفاده نمایید

حلوای عسلی یوگسلاوی

موادلازم:آردبی نمک یک کیلوگرم،عسل400گرم وروغن باکره400گرم

موادلازم:آردراالک کرده ودریک ماهی تابه سرخ کنیدتابه صورت تردوطلایی درآیدسپس عسل را25الی30درجه سانیتی گرادگرم نموده به مخلوط فوق اضافه نماییدومدت5دقیقه سرخ کردن راادامه دهیدحلوارادریک بشقاب گذاشته وبه شکل مسطح درآورده وبه صورت مربع هایی ببرید.

حلوای عسل گرد ویی

آردگردویا بادام راباعسل فروان مخلوط کرده وکمی وانیل یاهل به آن اضافه کنیدوبه شکل خمیردرآورید،سپس حلوارابه قطعات کوچک تقسیم کنندودرداخل زرورق های رنگی یاکاغذروغنی مانندشکلات پیچید.

No comments: